Minktragedien

#mink_tragedien

Hvis man ikke, helt umiddelbart, kan se, at minkavl er udtryk for en totalt forvredet forbrugskultur … har man mistet et eller andet undervejs … i sig selv … noget er gået tabt.

16 millioner levende væsener tilbringer livet i små bure af sko-æske-størrelse, udelukkende for at servicere et grotesk behov hos bredrøvede, kalveknæede, forskruede forstadskramper i Gl. Holte og omegn ift. at iføre sig andre væseners hud og hår.

Jeg er helt indifferent ift. hvilken indtjening der er på spil her. Det er money of shame … og helt unødvendigt.

I Folketinget arbejder man pt. på et lovforslag, som skal implementere hensynet til folkesundheden i fremtidig lovgivning. Jeg synes sagtens man kunne udvide lovforslaget – og lade det indbefatte hensynet til alle levendes sundhed – dvs. inkl. dyreverden.

Dyr er natur, er natur er natur – og har krav på et naturligt liv.
🐣

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.