Nej Tak !

Kære ( DR ) deadline / debatten m.m. – ville det være for krævende om I for en kort bemærkning lagde sms’sag, – DF-intriger og i den boldgade på hylden – og lige hev nogle politikere i studiet ifm. at EU sandsynligvis og snart stemmer politiker-styret mindsteløn igennem.
Et lovdirektiv som vil være en tikkende bombe under “Den danske model”, hvor arbejdsmarkedet parter aftaler overenskomster, løn og arbejdsforhold.
Alle nordiske lande har kæmpet en brav kamp imod – og 6. dec. rejser beskæftigelsesmininster Mattias Tesfaye og 26 andre beskæftigelsesmininstre endnu en gang til et møde i EU hvor EU-styret mindsteløn skal forhandles.
“- Jeg forventer, at vi taber afstemningen. Men næsten alle de nordiske medlemmer af Parlamentet har skrevet under. Det er et klart signal om, at der er en massiv modstand fra Norden, siger Marianne Vind (S), der har været med til at samle de nødvendige 71 underskrifter blandt europaparlamentarikerne.
Blandt de 14 danske medlemmer af EU-Parlamentet er det kun Karen Melchior (R), som ikke har skrevet under.”
( kilde: Fagbladet 3F )
De Radikale ynder at stille op under regnbuefarvede paraplyer – men når det kommer til arbejdsmarkedet er de “kul-sorte” .
“Sådan er det jo ….”
Forslaget om en EU-mindsteløn blev fremlagt den 28. oktober 2020. EU-kommissionen lægger i sit forslag op til, at en lovbestemt EU-mindsteløn skal gennemføres som et direktiv, det vil sige en lov, der er juridisk bindende.
Nej tak !
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.