Nein danke – vax_tvang

Danke nein … eller noed ..
Østrig indfører pr. 1. febr. / 22 krav om vaccine.
( jeg er ikke lige klar over om kravet gælder alle aldersgrupper ).
Jeg kan dårligt forestille mig en en mere uklog måde for en stat, at håndtere en pandemi med en sygdom/virus … som for de fleste ikke er farlig ( livstruende ) – omend for nogle er super-ubehagelig.
Jeg kan heller ikke forestille mig at det er en vej andre lande, og slet ikke Danmark, vil vælge at gå ned ad.
Jeg anderkender til fulde den omtrent “gordiske knude” regering og sundhedsmyndigheder står overfor, når man må konstatere at man faktisk har løsningen / vaccinen; men alligevel må se at total fagligt ufunderet nonsens forhindrer at løsningen kan effektueres.
Den gordiske knude blev som bekendt klaret i et øksehug; men et statsligt splittende øksehug er bare ikke vejen, hvis vi skal bevare vores folkeligt baserede demokrati. Der er kun en vej; at løsne knuden, udfra at alt som er bundet sammen kan bindes op igen.
Oplysning, dialog og fuld adgang til information er den eneste vej. Og her gælder det for myndigheder om, hele tiden og hele vejen, at gå den ekstra mil ift. dialog, information, på en ærlig og oprigtig måde som i: ” Dette ved vi nu – og derfor gør vi sådan”.
Hvis myndigheder fastholder sin befolkning i et “need to know basis -greb” – taber de kampen.
Det kan derfor undre mig lidt, at man ikke, fra regering/sundhedsmyndigheders side, er langt mere offensiv ift. at stille op én gang om ugen til spørgsmål og opdateret information.
3 timer afsat til information – langhåret dokumentation – og alle slags spørgsmål … come whatever may.
Det er rigtig, at det meste information kan hentes på nettet – men det er en videns-opsamling som i praksis, udover at være krævende at finde frem til, er både fragmentarisk og ofte svært fordøjelig.
En samlet tilbagevendende ugentlig 3 timers briefing + spørgsmål, hvor der simpelthen “samles op”, vil være et stærkt bolværk mod vandrehistorier og kynisk fabrikeret konspiration.
Det er muligt, at jeg vil være den eneste seer / lytter, men alle vil vide, at en stående, leverende og dialogbaseret vidensbank er til rådighed – ugentligt – og forhåbentligt kan udgøre et nødvendigt bolværk mod det info-crap man har støvet op i løbet af ugen.
Bare det at vide, at noget af det nonsens som verserer som u-imodsagte “sandheder” kan blive udsat for en ugentlig granskning vil være en formidabel buffer ift. vandrehistorierne.
De eneste som kan være modstander af en ugentlig 3 timers briefing – er dem som kynisk spreder misinformation ….
Vi skal ikke have et statsligt påbud om vaccine. Det vil splintre samfundet og troen på et frit åndende demokrati i stumper og stykker.
Ingen individer skal imod deres vilje tvinges til at få sprøjtet noget som helst ind i kroppen.
Basta Bum !
Den vej vi går i fællesskab er ikke: “de eniges vej” – men: “dialogens og forståelsens vej”.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.