5 min …

Det er, muligvis, helt naturligt, at reagere på denne langstrakte pandemi med mathed – og det er sådan set i orden. Men man kunne, måske, i bare 5 minutter ad gangen dagligt, lige reflektere lidt over det nærmest overmenneskelige arbejde, som 24/7 pågår i samfundskulissen ift. at få os alle og samfundet som enhed mest muligt helskindet ( dog med et par prik i samme skind ) igennem pandemien.

Skulle det ske, at man under denne 5 minutters reflektion – ligefrem udvikler en art anderkendelse ift. denne indsats – kunne man jo reflektere den videre til de som i højeste grad fortjener den. Eller evt. bare bruge den som egen generøs tolerance-ressource når man lige må stå lidt i kø … til vacc ell. podning eller online-bestilling.

Det er faktisk imponerende hvad et sammenhængende samfund formår …

Efter de fem minutter – kan man så vende tilbage til fodslæbende mathed …

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.