Ha! – den er slet ikke farlig ….

Ha! den er slet ikke farlig. Du bliver ført bag lyset – mange ville ikke vide de havde den, hvis de ikke blev testet – Hospitalerne mærker intet til nogen pandemi – det hele er et et gigantisk svindelnummer … du bliver ført bag lyset … join vores frihedsbevægelse – vågn op … osv osv.

Ovenstående er sådan nogenlunde essensen af den retorik corona-benægterne forførende anvender. Heriblandt læger … ( ! ). Nogle enkelte vælger så at slå al selvstændig reflektion tænkning/hukommelse fra … og sluger kamelen .. råt … og konverterer til et “vågent frit menneske” ….. halleluja.

Benægterne bruger så efterfølgende tonsvis af båndbredde på forførende vis, at dokumentere deres påstande – især vedr. farligheden. For ingen bryder sig om at blive påduttet angst og bæven.

Men hov – blir’ der ikke lige sparket en åben dør ind her – jo såmænd. For hvad var det – og har det hele tiden været Mette F. og sundhedsmyndighederne har understreget fra dag ét. Er det ikke netop præcis det de, Mette F., Brostrøm, Mølbak og co. har stået og gentaget gang på gang – at corona er ikke farlig for langt de fleste af os.
Jo – såmænd er det .
Fra Dag 1 – har regering/sundhedsmyndigheder formidlet, til alle der gad lytte, at langt de fleste af os vil komme godt igennem et covid_19 forløb. Langt de fleste, men ikke alle. For nogle vil blive meget syge og nogle kan risikere at dø. Vi har ingen immunitet overfor Ny-corona-virusen – og dette faktum vil gøre i forvejen skrøbelige og sårbare personer meget udsatte ift. komplikationer, såfremt de smittes.
En beregning viser at der er ca. 600.000 i denne sårbare gruppe.

Og det er, og har været fra dag ét, disse samfundsborgere, det handler om. Det er dem vi, som fællesskab, slår en beskyttende ring om, når vi praktiserer adfærsdanvisningerne. Solidarisk og med hjerte …ja-tak.

Solidaritet er helt fraværende i corona-benægternes verdensbilled. Enkelte, faktisk en lægeuddannnet, kunne lige svinge sig op til at hævde at de sårbare nok snart ville dø alligevel …. og det derfor var samfundsskadeligt at ofre så meget ift dem.

Jeg spurgte ovennævnte læge hvad hans næste hjerteslag var værd – det svarede han så ikke på …

Med andre ord . Når du støder på disse corona-benægtere – så læs langsomt ord for ord – reflektér – skræl det forførende fra – og tjek så hvad der er tilbage … udover et benspjæt når der sparkes åbne døre ind …. og en sjat varm luft ……

Og et spørgsmål til benægterne du end ikke skal overveje at stille, når de bruger de lave corona-tal til at bekræfte deres påstande, er selvfølgelig : Har du overvejet – om de lave tal netop kunne skyldes at sundhedsanvisningerne virker …. ?

Det skal du ikke spørge om .. det ville næsten være for ondt … og for guds skyld slet slet ikke nævne verden omkring os. At se længere end sin egen næsetip kan være en smertefuld øvelse …..

Solidaritet og hjerte for andre vil være det brændstof der bringer os i gennem vinteren

❤️ … samfund med rygrad .. yes .. ❤️

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.