We Don’t got the picture – we don’t got the point !

For noget tid siden – da Samira Nawa / RV – startede sexisme debatten – nåede jeg på tidspunkt at tænke: okay Samira … maybe we now got the picture and the point ….
I aften så jeg så igen Samira Nawa i DR2’s debatten – og, om noget står det helt klart: We Don’t got the picture – we don’t got the point.
Mænds – okay, nogle mænds – næsten bevidstløse trang til at latterliggøre budbringeren Samira her – varsler ikke godt. Jo mere Samira blev nedgjort og bagateliseret – jo mere blev hendes pointer bekræftet – og jeg håber sat’me hun kan holde til det.
Latterliggørelse er en fast faktor af en nedgroet, åndsforladt og nærmest betinget refleks – sexisme. Det kaldes “strukturel sexisme” – men da jeg faktisk ikke er helt dus med begrebet – har jeg erstattet det med “organiseret kriminalitet”, nedfældet, udviklet, vedligeholdt, raffineret og praktiseret gennem tusindvis af år.
Nedfældet i dogmatiske “hellige” skrifter skrevet af (bag)mænd og for mænd. Udviklet, vedligeholdt, raffineret og praktiseret af mænd … og gennemsyrende samfundet.
En af bagmændende sidder i Rom og kan sende “helllige” dekreter ud på kvinders bekostning …

En nødvendig bevidstgørelse ligger og venter. Bevidstgørelse med paroler uden erkendelsearbejdet er blot triviel “udenadslære”.

Og det er erkendelsesarbejdet der starter nu … det er i tiden fremover, der vil blive tændt lys i de rum, som har ligget hen i mørket.

This shit … stikker dybt … I think

Goodnight and may Your God be with you … She just might … you know ….
🐥

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.