Amerikanske estimater …. corona

Blog fra dagens Sundhedspolitiske Tidsskrift
(Christian Heebøll-Nielsen).

En artikel om amerikanske modeller og estimater for corona-udviklingen i Danmark.
Og, det er naturligvis disse modelgenerede scenarier Mette F. og regeringen kigger ind i – når de ber’ os om at tage situationen alvorligt. De udpensler ikke disse scenarier for os – dem skal du selv aflæse og lodde … i deres blik.
Det er ikke for sjov – at de er alvorlige i betrækket.

Du gør det godt – bliv ved med det – det er ikke nu vi slækker og løsner – det er nu vi udviser stædig langtidsholdbarhed.
Livsglæde og livskraft er altomfattende – og har det fint med at udtrykke sig som omhu og fornuft … tænker jeg .. snusfornuftigt.
☀️☀️☀️

pps. Læs indholdet – ikke kun overskriften … as always.
💃🕺

Fra artiklen:
“Så det er, hvor vi står i dag. Hvis vi intet foretager os og bare kører videre, som vi gør nu, så må vi forvente en tidobling af antallet af døde. Og at en meget stor del af os skal igennem en sygdom, hvis senfølger vi stadig ikke kender særlig godt. Og jeg tør godt love, at det også vil få helt konkrete, økonomiske konsekvenser. Vi må med andre ord forvente, at regering og myndigheder inden alt for længe vil stramme garnet markant. I første omgang vil man afvente resultatet af de nylige stramninger, men det store spørgsmål er, om man har tid til at vente så længe.
For som sagt, eksponentiel vækst er ikke at spøge med, og tingene kan hurtigt komme ud af kontrol.” (cit. slut)

Hele bloggen her
Covid19_projections -Danmark
Covid10_health_data_org – Danmark

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.