Paaske lige om lidt ….

Påsken står for døren, og på Mette Frederiksen bord må der i disse dage ligge et papir med “påske/sommerhus” skrevet med stort, og påført et meget stort spørgsmålstegn.

Jeg tænker, at de fleste samfundsansvarlige byboere med sommerhusplaner for påsken allerede har besluttet sig i retning af, at aflyse sommerhuset i påsken. Men det er langt fra sikkert at alle er nået dertil. Vi har set hvordan letsindighed og risikoblindhed desværre smitter omtrent på coronaniveau. Man kan derfor frygte, at hvis ikke der kommer et decideret rejse/udgangsforbud i påsken, vil vi se karavaner af biler, som søger ud i ferielandet … drevet af dynamikken i: “det går sgu nok”.

I forhold til vores belastede og hårdtarbejdene sundhedsvæsen, som vi af al magt forsøger at beskytte og afhjælpe, giver det ingen mening at tillade disse karavaner af rejsende. Den globale Corona-udvikling viser alt for tydeligt, hvordan rejseaktivetet får smitten til at eksplodere. Tillader vi sommerhus-rejser vil smittegraden øges og flere vil blive syge … flere vil dø.
That’s a fact.

Corona-smittekurven er stigende henover april – med øget belastning på sundhedsvæsenet … al sundhedsfaglig logik tilsiger at vi bliver hjemme … som i hjemme i eget hjem, også i påsken.

Wish you all the best ?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.