Dit, mit og hver enkelts ansvar …

Moderat pres på storbyfolket:

Forleden hørte jeg en fagekspert udtale: ” hvis vi kunne lukke Danmark helt ned … som i helt og aldeles ned, vil vi kunne lægge virus-smitten ned på et par dage”.
Dette kommer ikke til at ske, men siger alligevel noget om, hvor vigtigt og afgørende det er, at vi alle fatter pointen og meningen i “at blive hjemme” og iøvrigt følge myndighedernes anvisninger fuldt ud + 10% (!).
Så bor du i en storby … blir’ du simpelthen nødt til at fatte meningen og vigtigheden i myndighedernes anvisninger.
I disse dage er solidaritet og fællesskabsfølelse lig med viljen til at leve afsondret i en periode. Så er det sagt. Det er simpelthen for lallende og ubegavet, at fralægge sig sit personlige ansvar fordi man ser, at andre har sat sig på bænkene på Dr. Louises Bro eller Kongens Have. Du skal ikke bevidstløst følge andres eksempel – og du skal ikke sætte dig … du skal holde din kurs og komme hjem hurtigst og ad den korteste vej. Og først da er du et solidarisk og selvstændigt tænkende individ. Nu støtter du, i praksis, op om et topbelastet-sundhedsvæsen. Nu udviser du menneskeligt hensyn til alle de, som pga. fysisk skrøbelighed frygter virus-smitten.
Så enkelt er det !
❤️
Og sådan ser en tom bænk ud —>

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.