Reform for de velbjergede

Reformen for de i forvejen velbjergede vil skabe flere i arbejde…sir’ de i blålys-blokken med stemmer der end ikke er gået i overgang ( den var altså tarvelig….men sand ) . Men det vil jo så kræve at vi selv begynder at producere nogen lamborghinier……men så det blir’ det oss’ en fest . Godt nok en lukket én…men alligevel…..
Det såkaldte økonomiske råderum, opnået gennem såkaldte velfærdsforlig ( bl.a i 2006 ) er fandenfucme skabt og leveret på et sølvfad af en presset lønmodtager-klasse, som nu skal arbejde i endnu flere år. Effektiviseres i hoved og r.. ! Og, det er skabt af pensionister som vender hver en femøre – og det er skabt af dagpengeforsikrede og modtagere .
Hvis blålys-blokken virkelig synes, at det er en god ide at dele ud af fællesskabets hårdt-oparbejdede-råderum så giv for fanden ud til de som har brug for det, og ikke til de de vulgær-rige*, som har har så rigelig i forvejen.

*vulgær-rig = når man aldrig kan få nok………..
#hurraaaah_lamborghinierne_kommer
Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.