Det dér DR……

Ved sq’ ikke hva’ det er med det dér DR. Ideen om et fælles ansvarligt samfundsdrevet medie er stærk og smuk . Men der ser ud til at være udviklet et mega-svælg mellem idé og DR’s aktuelle virkelighed. Det ligner snarere, at man i desperat selvforsvar refererer til, og gemmmer sig bag, den (nu) skibsbrudne idé, om et fællesskabsopbyggende DR, når man bliver konfronteret med de aktuelle reélle absurditeter. Million-ledelseslønninger, million-aftrædelses-ordninger, til-hest-til-vest – og jeg ved ikke hvad. En eller anden form for højrumpet attitude, som har sat sig fast som betinget svar-refleks når der bliver spurgt ind. Midlerne går til krom, glas og blålys . Ildsjælene har forladt skuden og seerne sidder tilbage og kigger ind i et ligegyldigt ferskvands-akvarium.
Gi’ mig to mikrofoner, tre kameraer og et medborgehus fuld af borgere så skal jeg satme lave noget fællesskabsopbyggende TV…….eller noed.

Dette indlæg blev udgivet i Anything goes. Bogmærk permalinket.