Aya … og os

#Aya

Mattias Tesfaye gemmer sig bag nogle rigide regler, og herved føler han sig fritaget fra at forholde sig til virkelige mennesker. Rød blok har flertal og det vil tage en formiddag at indføre nogle humane undtagelser … det ville klæde dem.
Tesfaye argumenterer arrogant og demagogisk for, at man ikke kan have to bunker; hhv. de som kommer i fjernsynet og de som ikke ikke gør.
I virkeligheden burde Tesfaye jo, som socialdemokratisk minister, takke for de, som står frem og bringer det åbenlyst umenneskelige frem i lyset – i stedet gemmer han sig bag noget rigid argumentation som er en Søren Krarup og Jesper Langballe værdig.
Ift. Syrien har Danmark ikke indgået nogen tilbagesendings (som det så poetisk hedder)-aftale med stjernepsykopaten Assad. Derudover er der stadig krig i Syrien.
Tesfayes vulgære logik med at “de får jo en pose penge” .. er en direkte hån mod en pige som vælger udddannelse og dygtiggørelse.
“Loven er lige for alle” siger Mattias med triumferende stemmeføring og slet skjult selvdupering. Vi ved alle at det er løgn. Er du nødstedt og på flugt – er du ikke lige med alle.

Menneskelighed er for alle Mattias .. ellers er det ikke menneske-lighed.


Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.