Smitsom ansvarlig adfærd

#mens_vi_venter_på_vaccinen

( sidste 48 timer ):
• Hjørring
• Varde
• København BLM-demo
• Flypassagere
• Frederikshavn

Der har næppe på noget tidspunkt under corona-epidemien været mere god grund til at overholde myndighedernes adfærdsanvisninger, end i denne periode, hvor vi åbner mere og mere op.
Vi er, hvor meget det end ligner, ikke tilbage til tiden før covid-19. Den aggressive og smitte-eksplosive virus er her stadig, og den eneste grund til, at vi i DK er lykkedes med at holde smittekurven relativt lavt, skyldes, at vi dels er blevet og selv har holdt os i kort snor. Nu får vi så mere snorline at manøvrere med i dagligdagen, og derfor påhviler der os alle, og især hver især, et seriøst ansvar for at agere med omtanke, ansvar og hensyn.

Når vi, i det offentlige rum m.m. udviser en markant tydelig og synlig fornuftig adfærd smitter det af på andres adfærd. Sådan er det. Det er derfor, i denne fase, dit og mit ansvar, via vores egen adfærd og attitude, at starte nye “sociale smittekæder” indeholdende ansvarlig og hensynsfuld opførsel … og turde påtale lallende og klaphat-idiotisk ligegyldighed når vi møder den.
Ta’ det på dig …. covid_19 er stadig ligeså absurd smitbar som den hele tiden har været … og du har intet immunforsvar mod den.

Ansvar er noget vi deler …

… og gak så ud og glæd dig i hjertet over dette fantastiske forår – men ta’ lige omtanken med … tak.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.