DK-corona 12. april … genåbning …

Jeg tænker at de fleste forældre efterhånden har fattet budskabet vedr. at børn selv ikke bliver særlig sløje ….. jeg tænker også at folks overvejelser ift. smitte og sygdom i virkeligheden går på 2. led; nemlig børnenes omgivelser. Det kunne fx. være den plejehjemsansatte Sosu-mor/far – nærmeste sårbare famlie osv osv. .

Det er underligt … mildt sagt … at opleve, hvordan sundhedsstyrelse, og andre når de skal forsvare de upræcise anvisninger ift. genåbningen, konsekvent kun omtaler 1. led (børnene) ift . genåbningen. Når det kommer til alle andre smitbare sammenhænge, skorter det ikke på understregninger af, hvor smitsom denne Corona-virus er ud i flere led. Men når det kommer til de små stopper de ved 1. led … børnene … underligt.

Man bør derfor lade familierne selv afgøre om deres børn skal afsted … uden nogen form for pres endsige sanktioner …. yep.

Man undgår derved samtidig det helt ulykkelige i, at vi fra den ene dag til den anden, får en gruppe borgere som føler sig i modsætning til styrelsernes og regeringens anvisninger …. helt unødvendigt. Giv folk frihed til at vælge og føle sig bare nogenlunde trygge i deres valg …

Vi … samfundet … har ikke brug for desperation i disse tider, men vi har brug for, at alle føler sig trygge, når vi langsomt og forhåbentligt hensynsfuldt, alle medvirker til at genåbne vores samfund.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.