Da Phar var dreng

Engang – da Phar var en lille dreng – havde vi politikere, som kunne stå og mumle drevent ned i deres skæg – i timevis. Og vi elskede det. Deres mumlegumle-taler skummede af substans. Og vi blev alle så meget klogere. Og, selvom man var en lille skid oplevede man, at blive talt voksent til.

I dag – hvor drengen er bleven en voksen mand – har vi i stedet politikere, som taler højt, tydeligt og i klare, lækre, men korte vendinger, nu med plusord – og de husker endda at få lidt tilsyneladende øjenkontakt. Og de er mestre i betoning og smil til tiden.
Men, selvom man er helt og aldeles færdig-udvokset oplever man, at blive talt barnagtigt til. Og der er nul skum.

Der var i aften indkaldt til møde på stranden hos sten, sten og sten. Dagsordenen var den flygtige populisme:
( næste møde blev fastsat til 26. maj 2119 )

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.