Sømandens datter …

Jeg har et varmt spot for Dronning Margrethe d.2. af Danmark. Det er faktisk helt ukompliceret . Jeg værdsætter hendes nytårstaler – hvor jeg trofast, hvert år, forsøger at lodde dybden hos denne begavede og historiebevidste kvinde.
Men, når vi så når til nytårskurene osv. begynder det at stramme til. Den samme fløderand af sildesalatsbehængte paphoveder tropper op, år ud og år ind, med deres oversminkede forstadskramper ( sorry #me2 ) og bader sig i vores dronnings intelligente lys .
Kære Margrethe, du datter af en sømand. Det er tid at sadle om – og for fremtiden kun invitere 100 ved lodtrækning udtrukne borgere fra samfundgrupper, som har haft et “hårdt år”. Der er masser at tage af: Sundhedpersonale – kontanthjælpsmodtagere – lærerer – udefra tilflyttede borgere (!) – hjemløse – pensionister etc . Du har fanget pointen.
And there you go …. Margrethe …. folkets dronning  … og godt nytår btw.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.