Chikane-regimet …

Chikane-regimet slog til igen torsdag med vedtagelse af finansloven med indbyggede nederdrægtigheder. De har så undervejs måtte erkende, at vor forpligtigelser ift. udgør en begrænsning for chikanerierne. Og nu overvejer regimet seriøst og gøder grunden til, hvordan Danmark kan gentænke sine forpligtigelser. Fuldstændig historieløse …. 
Almen anstændighed og mellemfolkelig menneskelighed er ikke længere et mål – det er blevet en forhindring i udøvelsen af nederdrægtigheder .. ( cry baby cry ).
Og på samme måde, som Lars Løkke snød sig til sine boxershorts – snyder han sig principmæssigt til mere lånt tid på taburetten. Formanden for Danmarks Liberale Parti accepterer hvad og hvem som helst – for at klæbe til taburetten. Ingen pris er for høj.
De gamle Venstre-kæmper havde rystet på hovedet og luftet ud i bageriet. 
Men ikke Lars, som vil gå over i historien som Venstre-dværgen. 
Og vi lever nu i et land hvor et håndtryk er blevet lov …

Dette indlæg blev udgivet i Anything goes, Samfund - Global. Bogmærk permalinket.