Norddjursland …. det’ helt til hest

Der er d.d. 5 måneder ( pr. 1.april 2019 ) til Norddjurs bliver lagt øde, som i øde lagt ift. buskørsel. Det skaber allerede nu store bekymringer i bl.a. børnefamilier – skoler – børnehaver og hos de ældre.

Baggrunden er Regionalrådets beslutning d. 31.10.2018 om at skære/fjerne financieringen af den busdrift, som ikke passerer kommunegrænser ….. (!)

Stiller du dig en tidlig morgen ved fx Busstoppet ved Grenaa gymnasium vil du hver morgen kunne se dusinvis af vores ungdom stige af bussen. De er steget på undervejs fra alle vores små byer: Gjerrild – Bønnerup – osv osv.

Jeg vil derfor opfordre til, at samtlige lokaltvalgte og lokalforankrede byrådsmedlemmer allerede nu kommer på banen. Et Norddjurs uden daglig busdrift er helt og aldeles uacceptabelt.

Nogle nævner at busdriften skal 100 % privatiseres. Hertil er der kun at spørge, om ikke de mange skattekroner borgerne på Norddjurs indbetaler er ligeså valide som resten af landets skatteindbetalinger.

Jan Petersen – Hans Fisker Jensen m.fl ……. hallooo ??

( De blå linier angiver Blå bus kørsel pr. 1/4-2019 )

Dette indlæg blev udgivet i Djursland. Bogmærk permalinket.