Trads: Lav selv maden til jeres gamle…

Nope Trads ! De ældre i dette samfund har betalt skat livet i gennem. Bl.a. for at undgå at skulle stå i et ujævnbyrdigt afhængigheds forhold til deres fortravlede afkom. I øvrigt ville min Mor Karen nok meget gerne have sig frabedt, at jeg kokkererer hendes menu.
Disse tarvelige serveringer vi ser afbildet i tide og utide, er et brud på den samfundskontrakt, som i tidernes morgen er indgået mellem befolkning og staten. At spare på de ældres kost er udtryk for en kynisk besparelse / kassetænkning .
Dit “simple spørgsmål” til Jette Schnack Petersen ang. hvorfor hun ikke selv laver maden er stærkt focusindskrænkende. Man kunne jo forstille sig, at den gode Jette har tænkt, at denne her klam-dårlige parodi på et måltid, får de andre ældre sq nok også…….

Læs trads blog-opslag her

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.