US-valgkamp

Er det bare mig……igen  ,  men  er der ikke gået totalt overdrevet selvsving i medierne mht. Trump’s verbale gylp. Når han siger at, han ikke på forhånd vil acceptere valgresultatet ( læs nederlaget ) er det selvfølgelig ud fra en erkendelse af, at slaget allerede er tabt. Med sin udtalelse bevarer han hypen omkring sin person/kampagne indtil valdagen – fremfor en rolle som stort set ligegyldig allerede overvundet modkandidat til Hillary .
Når resultaterne er indløbet d. 8. nov. og nederlaget er en kendsgerning – vil han lykønske Hillary med sejren og udtrykke en eller anden form for “no hard feeelings” og et eller andet i retning af “tough game – but you have to play it” . Nøjagtigt samme rå, brutale og grænseoverskridende måde han driver sin forretning på. Bare spør’ i Skotland hvor han ville opkøbe bevaringsværdig kyst til eksklusivt golfområde. En gammel stolt skotte nægtede at lade sig købe ud og Trump omtalte ham efterfølgende, som “en mand der levede som et svin”. Trump trak sig fra Skotland og jumpede til næste forretning/ forlystelse – som et spoleret barn i Tivoli…..
Så nej – US-democracy er ikke truet af Trump…..det er bare buisness as ussual – for ham… Donald.
#uselection3debate

 

Dette indlæg blev udgivet i Anything goes. Bogmærk permalinket.