Coronatider … børn og unge

Vi skal være lidt obs på, at de mest groteske og manierede corona-historier kun er et par klik væk.

Jeg tænker på vores børn og unge.

De fleste børn og unge vil i disse dage sidde alene, sandsynligvis ved en skærm. De vil hermed have ubegrænset og sekundhurtig adgang til skrækscenarier baseret på uvederhæftige grænsende til vanvittige maniacs oploads om corona på nettet. De vil samtidig kunne se, at mange af disse opslag/videos får likes i tusindtal. Det kan være skræmmende for et ungt og relativt ubeskyttet sind at kapere. Og det kan synke ufiltreret ind og skabe dyb mismod. Og det er langt fra sikkert, at de fortæller om det ……

Så vær lidt obs. på vores børn og unge i disse dage. Træn dem i, at forholde sig til: “det vi ved” og “det vi derfor gør”. Vær lidt proaktiv på dette.

Det var bare det.

Alt det bedste til jer alle ?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.