Linus Carl Pauling … c-vitamin

Jeg har en kæmperespekt for det arbejde der pågår i vores styrelser og institutter ifm. coronavirusen. Og jeg vil anbefale alle at holde sig orienteret og vægte deres udmeldinger højt. Især ift. de groteske vandrehistorier som nettet flyder over med i disse dage.
Dog kan det, mildt sagt, undre mig, at sundhedstyrelsen melder så bombastisk og afvisende ud ift. fx. C-vitaminet. At bruge ord som “fup og svindel” er simpelthen for bombastisk. Og man kan spørge om Sundhedstyrelsen overhovedet kan deres “Linus Pauling”. Linus Pauling er dobbelt Nobelprismodtager ( kemipris ’54- fredspris ’62 ) og måske den forsker, som har undersøgt C-vitaminet indvirkning på immunsystem m.m. allermest.

I mit personlige erfaringsunivers indgår kost + vitaminer, som en selvindlysende faktor ift. fysisk regeneration, velvære og robusthed.

Linus Carl Pauling (/ˈpɔːlɪŋ/; February 28, 1901 – August 19, 1994) was an American chemist, biochemist, chemical engineer, peace activist, author, and educator. He published more than 1,200 papers and books, of which about 850 dealt with scientific topics.[4] New Scientist called him one of …
EN.WIKIPEDIA.ORG
Linus Carl Pauling (/ˈpɔːlɪŋ/; February 28, 1901 – August 19, 1994) was an American chemist, biochemist, chemical engineer, peace activist, author, and educator. He published more than 1,200 papers and books, of which about 850 dealt with scientific topics.[4] New Scientist called him one of …
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.