Rasmus Pal-Udansk

Efter DR2’s lidt pudseløjelige dokumentar (23/4) om Rasmus Pal-Udansk kan vi konstatere, at Pal-Udansk udelukkende udfører sine politibeskyttede stunts med ét formål, nemlig at skaffe vælgererklæringer til sit parti Stram Kurs. Han udtaler selv at han selvfølgelig ikke aner om de beskyldninger han bombarderer beboerne med i de nøje udvalgte områder overhovedet holder stik. Men dette er også helt irrelevant for, som han siger, formålet er udelukkende at skaffe følgere på youtube-kanalen – og hermed høste vælgererklæringer.
Med andre ord, når Rasmus Pal-Udansk henvender sig til en skoledreng og gentagende gange kalder ham en taber-nar, fortæller ham, at hans mor er luder og født i en kostald (yep!), er det på ingen måde noget RP selv tror på. De verbale overgreb udføres udelukkende til kameraet og for at provokere så kraftigt, at folk og fæ går ind på RP’s youtube-kanal og evt. følger opfordringen til at udfylde en vælgererklæring.
Jo mere politi – jo mere had, chikane og aggressivitet … jo flere vælgererklæringer (forstå det hvem der kan).
Men således er strategien fra partiet Stram Kurs v. Rasmus Pal-Udansk – og samfundet hælder millioner af kroner i valgkampagnen. Indragelse og tilstedeværelse af en talstærk politistyrke er en del af strategien – og set-uppet.
( ovenstående eksempler kan man få bekræftet ved selvsyn via de tonsvis af videoer på RP’s youtube.kanal ).
Da DR2 startede optagelserne havde Stram Kurs indhentet 125 vælgererklæringer.
Dags dato har Stram Kurs indhentet på den øvre side af 12000 vælgererklæringer …..
Ud af ovenstående skinner det klart og tydeligt igennem, at det værste der kunne ske for Stram Kurs, også iflg. RP selv, er, at ingen tager notits af provokationerne. Og, vælger under ingen omstændigheder at lade sig provokere.
Vores byer og gade-billeder er i forvejen spækket med “sjove personer”, som pludselig og ud af intet stiller sig op på stræder og gadehjørner og forkynder verdens frelse eller det modsatte – vi går som oftest bare fordi dem og fortsætter vores gøremål ……. lad Rasmus Pal-Udansk stå i fred …. helt uforstyret …. serven er hos os … ikk’ 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.