Hyggesprederen Kenneth

Kenneth Kristensen Berth fra 2. generations Fremskridtsparti vil ikke beskyldes for racisme. 
Hmmm …. okay – så nøjes vi med at bringe lidt fra hyggesprederens egen mund:

»Hvis integrationen af udlændinge i Danmark nogensinde skal lykkes gælder det om, at vi selv som danskere står stålhårdt på vores egen kultur, vort eget sprog og vore egne traditioner! Vi skal turde sige fra over for krav fra muslimer om at imødekomme deres fjollede skikke og traditioner.«
(Dansk Folkepartis årsmøde, 18.9.2005).

»Når man vælger at skifte sin kristne tro ud med islam, er det som regel ud fra radikale bevæggrunde. Det er et advarselssignal på samme måde, som hvis man begynder at bære hagekors eller udvise selvmordstendenser.«
(Ekstra Bladet, 23.11.2004).

»Hvordan havde Afrika eksempelvis set ud i dag, hvis europæerne ikke havde koloniseret området? Alt taler for, at vi fortsat havde haft slaveri og kannibalisme på det store kontinent. Hvem skulle have lært afrikanerne, at dette var forkert, hvis ikke europæerne?«
(JP-København, 23.02.2004).

»Massevoldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet: Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.«
(Plakat- og annoncetekst, februar 2001).

»Du må ikke sejle inden for denne her territorialgrænse, hvis du gør det, så bliver du enten beskudt, eller også bliver du vendt om og sejlet tilbage «.
( Om bådflygtninge -December 2016 )

Dette indlæg blev udgivet i Samfund - Global. Bogmærk permalinket.