Racismeytring…fordi P3 må godt

Det er sq lidt underligt…..at DR (P3) opfordrer lyttere til, i ytringsfrihedens navn, at indsende de groveste racistvittigheder de kan komme på . Underligt fordi, man kunne have en forhåbning/forventning om, at DR i gennem de mange år havde reflekteret over begrebet ytring, og herved var nået videre end pubertet ( vi grynter fordi vi må ) stadiet. Ideelt set er ytringer et middel, der skal forbinde til forståelse ( halleluja ) – og ikke til at skabe afstand. Vi tar’ den lige igen: “Forbinde til forståelse” ( halleluja ) . Det modsatte er komplet meningsløst.
Eller bøjet i neon af forfatter Peter Poulsen ifm. cartoon-krisen : “for at forsvare min ytringsfrihed – råber jeg røvhul efter min nabo….”

Dette indlæg blev udgivet i Anything goes. Bogmærk permalinket.