Syg kultur i facebooks baglokale …

Vidste du at:

• At facebook aktivt har arbejdet på, at samarbejde med US-sundhedsvæsen mhp. at få adgang til journaldata. Disse anonymiserede data skulle så sammenkøres og forsøgt matchet med facebook brugerenes profildata. Indtil viderere har de fået “nej”.

• At facebook aktivt arbejder på, at få adgang til facebook-brugernes bank-data ….

• At facebook har udarbejdet deres algoritmer således, at negative, aggressive og konflikt-indeholdende opslag/tråde favoriseres ift. hvad du ser på din nyhedsvæg. Man har nemlig fundet ud at at de tiltrækker mest opmærksomhed og derfor er en større kilde til indtjening end fx. positive og livsbekræftende opslag/tråde.

• At der findes et reelt alternativ til facebook, som ikke sporer dig eller sælger dine data. Det hedder mewe.com og alle kan signe up.

• Nu ved du dét …….

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.