DF eller Erdogan …. same shit

Danmarks Radio er finansieret og ejet af det danske folk. Som et fællesskab har vi simpelthen fundet ud, at det er rigtig god ide, at vi som samfund har et nyheds og -kulturmedie, som ikke er styret at profithensyn. Vi betaler villigt og med fuldt overlæg for, at slippe for afbrydende hjernedøde reklamer – og nyhedsværter som overgearet og unødvendigt laver “breakin” på stort og småt …. mest småt. Jo flere gule discount-bannere man kan køre i skærmbunden – jo flere seerere “hænger fast” og jo flere klikker op på deres annoncebaserede websider. Det gir’ “hits” og “hits” er indtjening.
Selvfølgelig har de kommercielle stationer ondt et vist sted over, at vi, som samfund i fællesskab har taget og holdt denne beslutning i hævd. Men kollektivt er det simpelthen en god forretning for alle – at vi er gået sammen om et Danmarks Radio, som skal prioritere hensynet til lødighed og almen orientering højere end hensynet til indtjening. Længere er den sådan set ikke. Sådan har danskerne besluttet det. Og det bør en lille “gule-ærter og tartelet-menighed” (1/6-del) som DF – ikke få lov til at ændre på.
Danskerne har forstået, at i et demokratisk samfund er tilliden og lødigheden af information alfa-omega. Det er dem vi skal basere vores frie valg på.
Mere her:
Dansk Folkeparti vil fjerne nyheder fra dr.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.