Burka og proformaliberalisme….

#Merete_Riisager
“Burkaen er en trussel mod frie kvinder”.( cit.)..okay..så tør jeg slet ikke tænke på hvad “indskrænkning ved lov af frie kvinders ret til selv at vælge klædedragt/outfit” er for en trussel mod disse..frie kvinder.
Men måske er LA’s liberalisme ren proforma. Som liberal må ens eget fundament jo være, at man ikke lader sig provokere af andres valg og anderledeshed. Men det gør du – ikke bare på egne vegne, men på alles vegne: “Det er derfor voldsomt provokerende, når en kvinde iført burka eller niqab går tur i parken eller på stranden blandt letpåklædte piger og kvinder” (cit.). – Det provokerer ikke mig….tænker at det er spøjst og pudsigt…men provokeret…..no way. Det er jo deres valg….ikke mit. Hvis jeg vil forbyde det fordi jeg tolker en masse ind i det….er min tænkning ikke liberal…men totalitær. Simpel as that.
Det gode antiautoritære danske grin som du hylder vil du nu gøre til et flovt grin med dit forsøg på at beskytte det med totalitær tænkning dvs. indskrænkning af frihedsrettigheder. Det danske grin behøver ikke at blive pakket ind i vat og curling-love.
Og, at du, som du skriver “ikke ryster på hånden når der skal stemmes” er sandsynligvis den endelige bekræftelse på LA’s proforma-liberalisme . Enhver ægte liberal ville have både nervøse chics og rysten….I think ..

Læs Merete Risagers blog

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.