#ok2018 – Fugle på taget til lærene

Det er skamfuldt ud over alle grænser, at vi i en tid med økonomisk overskud og skattelettelser som kastes i grams, ikke vil give lærene hvad de retmæssigt bør have. Lærene er forudsætningen for et godt uddannelsessystem . Lærere, som møder op hver morgen på vores skoler går hver dag “all in” med alt hvad det kræver af tilstedeværelse, udslåede antenner og faglighed. De er grundstenen i det vi skal leve af; kompetente og manøvredygtige borgere. Alligevel mødes de af krav, som afspejler en omtrent gammeltestamentlig mistillid. Det er simpelthen ikke i orden. Er der nogen der ved hvor skoen trykker i klasseværelserne er det fandengalme lærene. Og de skal ikke mødes med ét: “hvor lidt kan vi nøjes med”……de skal mødes med ét: “hvad skal i bruge”……Se dét…… er tillid i praksis.

#ok_2018

Dette indlæg blev udgivet i Skole og samfund. Bogmærk permalinket.