De 3 måske 4….#ok18

Dennis stak af lige før målstregen – og regnen lagde en sørgmodig tåre på Bondos kind foran forligsen.
På baggrund af min ringe indsigt i strategierne undrer det mig såre, at Dennis ikke valgte at cleare sit “ja” af med resten af musketerene. I det mindste kunne han have aftalt at holde sit “ja-kort” tæt ind til kroppen indtil de andre havde været på. Lærerenes arbejdstid er overhovedet ikke på plads i overenskomsten; men er stadig et urimeligt lovdiktat. Spisepauserne er ikke på plads…..
Tiden er ved at løbe ud…..men den ér ikke løbet ud endnu. Så hvorfor tage det pres fra arbejdsgivernes skuldre….?

Og, bare lige for at få musketér-eden på plads med Dennis egne ord:

“Alle lønmodtagerorganisationer på det offentlige område har således indgået en “musketered”.
De vil ikke forhandle løn og andre centrale forhold, før der er udsigt til, at lærerne kan få forhandlet en arbejdstidsaftale på plads med arbejdsgiverne.
– Vi kan ikke leve med, at der er en af vores kollegagrupper, der ikke kan få noget så centralt som en aftale om arbejdstiden. Så vi kommer ikke til at starte vores forhandlinger før, lærerne og kommunerne er nået frem til fundamentet for en aftale, siger Dennis Kristensen, der er formand for FOA, til DR Nyheder.”
( cit. avisen.dk – 8. dec. 2017 )

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.