OK18

Socialdemokratiet…..de offentlig ansattes fortalere og forsvarere er gået i flyverskjul . Derfor kan det blåsorte borgelige sammenrend med åleglatte Ziegler i spidsen som talsmand iværksætte og køre et monumentalt angreb på “den danske model”.
Zieglers strategi er at skabe splittelse med statement helt ude af kontekst. Bl.a. skrønen om, at det er akademikernes frokostpause som gør, at du ikke kan få passet dine børn etc.
Håber satme ikke at nogen hopper på limpinden.
Sosserne vil selvfølgelig forsvare “flyverskjulet” med, at de ikke vil blande sig i overenskomstforhandlingerne. Fair nok. Men hvis de allerede nu gik ud med en klar meldning om ikke at støtte et lovindgreb ville det isolere Løkke og Co – og hermed sandsynligvis tvinge DF til at melde ud. Så hvis de offentlige ansatte stadig er S’ hjerteblod…så støt dem ved at melde ud nu.
Bak om lærene – bak om de offentlig ansatte.

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.