Burkaforbud #3

Noget af det mest rystende ved indførelsen af burkaforbuddet, som lige meget hvordan man vender og drejer det, er et overgreb mod og indskrækning af vores personlige frihed, er den manglende logiske og saglige argumentation. Det kører på fornemmelser og diffuse tolkninger af folkestemningen. De anstrenger sig ikke en gang på at lyde overbevisende, fordi de ved, måske mere end så mange andre, at der ér tale om totalitært indgreb ift. befolkningen.
Det her handler ikke en meter om burkaer……det handler om, at hvis vi gennem 15-20 år tæppebomber befolkningen med negative billeder af specifikke samfundsgrupper – og folket tilsidst blir’ mørt – er vejen banet for at ikke en sjæl vil pippe når vi indskrænker friheden . Jeg tror ikke et sekund på ( eller gør jeg ) at denne udvikling har ligget som en skjult dagsorden endsige masterplan – bortset fra våde drømme hos DF – hos de regeringsbærende. Måske var de helst fri, men poppulisme og megafon har taget over og udviklingens logik har etableret sine egne mekanismer, som de helt har underlagt sig. De har sat sig på bagsædet i bussen og overladt styringen til skrækkens spøgelse……..

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.