Burkaforbud #1

Hvad vedkommer det andre hvad tøj frie kvinder vælger at gå i . Forbud mod bestemte klær’ , fordi – så kan de også lige få den – ka’ de !. Ren chikane af frie kvinder….med mindre man, selvfølgelig i samme moment indfører fuldskægs-forbud. En masse følsomme og sarte unge mænd vælger i disse år, at gemme grimassen bag et fuldskæg, som både når op over øre og kindben. De er helt væk – ligner da ikke noget. Væk med skæg og af med burka så vi kan se jeres skamfulde ansigter upfront !
Og så alligevel ikke …. Hvis jeg var kvinde ville jeg, alene på baggrund af det statslig dikterede overgreb mod min personlige frihed et burkaforbud er udtryk for , vælge at iføre mig burkaen. Ikke pga. religiøse eller andre foreskrifter; men alene for at leve op til en af de fineste egenskaber i det danske folkesind : Provokationen !
Se, det ville være danskhed i sin reneste form.
Ta’ den !
#everybody_goes_burka_NOW_!

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.