Kontanthjælpsloftet….

Fra det yderste højre til langt ind over den blå midte er der i dag blandt partierne en konsensus om, at vores samfund er et konkurrence-samfund. Konkurrencer ender pr. definition altid op med nogen “vindere” og nogen “tabere” . Thats the name of the game . Ingen vindere uden tabere . Det er konkurrence-kontrakten i al sin enkelhed.
Nu har “vinderne”, som jo altid står på skuldrene af “taberne” så besluttet, at trampe på, ydmyge og beskære “taberne” endnu mere . Man fjerner yderligere 20 % eller mere af deres eksistensgrundlag ….Så de rigtig kan mærke, at de har tabt ( hvis de skulle være i tvivl ).
I konkurrencer taler man om “gode tabere”………..kan vi sige at ovenstående er udtryk for “hæmningsløst uanstændigt dårlige vindere” ?

 

Dette indlæg blev udgivet i Anything goes. Bogmærk permalinket.