Nu må det stoppe……

Nu må det da for fanden snart stoppe. Det er efterhånden blevet til en kollektiv betinget refleks, at hver eneste gang en eller anden maniac “slår til”, drejes vores kollektive opmærksomhed i retning af en specifik gruppe af vores medborgere. Uanset at disse medborgere intet, som i absolut intet, har at gøre med udåden. Så skal de reagere med dit og dat – ud og protestere og “lægge afstand”. Disse krav må opleves som så dybt nedværdigende og desintegrerende af vores medborgere….at det næsten ligner en tanke. De har sgu’ lige så lidt at gøre med terroren, som du og jeg. Gu’ fanden vil jeg ej have et samfund hvor en udpeget gruppe medborgere skal agere prugelknappe for andres handlinger eller gå bodsgang til Rådhuspladsen med bøjede nakker….fandeme nej !
Har nogen overvejet…for bare et sekund, at denne “manglende afstandtagen” kan skyldes, at de på ingen måde føler sig som en del af det…..at det er lige så “far-out” for “dem”, som det er for “os” ?

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.