Forstyr EU-eliten…make some noise

Hvis det bliver et “JA” på torsdag er den danske befolkning afmonteret i den demokratiske proces. Så er det folketingsmedlemmerne der klarer ærterne……og kun dem.
Dybt underligt – for hver gang det danske folk har sat hælene i og sagt ” Nej” – selv om politikerne forsøgte at skræmme os til et “Ja” – er det efterfølgende gået rigtig godt i DK. Det er et faktum .
I en stor centralistisk EU-magtkoncentration opfattes befolkningers engagement og indflydelse efterhånden og i stigende grad, som en forstyrrende faktor. Denne opfattelse har JA-siden i DK nu for alvor taget på sig, med deres ønske om, at afmontere det danske folk i den demokratiske proces.
Så kære danskere – bevar og stå ved selvtilliden. Stem “Nej ” .

Dette indlæg blev udgivet i EU-debat. Bogmærk permalinket.