“Kill’em all”

Dansk Folkeparti forlanger nu frit slag til at bombe kvinder og børn hvis der findes en terrorist i området.
Det er dumt og modbydeligt og stærkt alarmerende. Ser vi på højredrejningen af Europa har Dansk Folkeparti på en eller måde fungeret som førerhund for Europas ekstreme højrebevægelser. Et parti som Europas yderste højrefløj så op til og hen imod. Fra dag ét satte DF sig på dagsordenen med et massivt og stabil tág i befolkningen. Fra dag2 har DF været reelt magtførende. Med få års forsinkelse er stort set resten af Europa’s yderste højre fulgt efter, især ved direkte at kopiere DF’s taktik, propaganda og partiprogrammer. Fint skal det være ! . .
Gå 10 – 12 år frem og se et Europa hvor yderste højrefløj er kommet til fadet i parlamenterne…Sådan rigtig for alvor. Regeringsdannende / skabende over hele linien……Se dem så, via alliancer, implementere og realisere DF’s forslag om at lovliggøre bombning af kvinder og børn hvis der er begrundet mistanke om IS tilstedeværelse i området ( eller hvad de, IS måtte hedde til den tid ). Og se dem sikre en vedvarende destabilisering af Mellemøsten. Og se dem igen og igen beslutte at bombe de terrorister ( muslimer that is ), som denne kalkulerede destabilisering uværgeligt medfører; bombe, nu helt uden hensyn til civile børn – mødre – ældre – fædre. Eller med andre ord – bryde den “muslimske fødekæde”.
Når Søren Espersen er ude nu for at så sine “kill’em’all-bombefrø” – er det ikke en tilfældig svipser. Ej heller er det kun den danske muld han har i tankerne. Husk, det er Espersen der sidder og sier DF’s ( ekstreme ) landsbytosser fra…..med hård hånd. Fra toppen i DF er alt kalkuleret og vejet …og perspektiviseret.
Ovenstående er selvfølgelig “alt for meget-lang-ude” ren science-fiction og u-tro-værdigt. Helt enig. Ligesom jeg for bare få siden ville have kaldt det ren paranoia og science fiction, hvis nogen havde foreslået mig, at Danmarks næststørste og mest magtfulde parti indenfor få år, på det kraftigste foreslår, at vesten begynder at bombe uskyldige civile, børn, kvinder , fædre, bedsteforældre. Uden den rysten på hånden som gældende Genevekonvention trods alt gir’ i dag. Vi snakker “frit slag” til muslimbombning !
Dansk Folkeparti voksede i osen fra den stemning der blev skabt da Kalundborgs ungersvende og stramme tanter begyndte at skrive læserbreve til lokalsprøjten angående det heeeeeeelt urimelige i, at nogen af byens flygtninge og asylansøgere fik kommunalbevilget cykler. Nu er det en anden slags bevilling der søsættes. Der er kun en magtfaktor der kan afvise den: befolkningernes med-menneskelighed.
For, gu fandme ja, det er sgu alt-for-meget-for-langt-ude. Men måske er det her vi er ?

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.