Det var Søren’s

Det var Sørens ( Pind ) :
>”Vi må aldrig være os selv. Og vi må aldrig overlade vore våbenfæller og brødre til sig selv. Sammen står vi – alene falder vi. Frankrig vil aldrig finde sig alene. Så være det sagt. Godnat. “< . cit. Søren Pind 15.11.2015 – facebook.
Pind er i sin omgang med omverdenen overfladisk tænkende/reaktiv – salvelsesfuld – klichefuld – melankolsk og i sit eget selvoppustende selvbilled underlagt et tegneserieunivers, som for længst har givet total køb på sund fornuft og samfundstænkning. Pindens indre topmodel er en John Wayne/Ronald Reagan klon. Og når Søren åbner munden falder der sætningsstumper/godbidder ud, som han tror, at han har set på film med disse to “mandfolk…….”.
Så selvfølgelig er det ham inderligt imod at folk som du og jeg, og som sådan, og i al almindelighed, kommer til sig selv for at være og stå ved sig selv. Det er ham fremmed og farligt.
Og når han siger “stå sammen” er det stensikkert med billedet af en nærmest lallende Anders Fogh der jovialt og dumt slynger armen om George Bush . United we stand.

Og…det var også Sørens ( Espersen ) :
>“Vi bomber ikke der hvor der er civile. Men det er vi nødt til at begynde på”> cit: Søren Espersen TV2 – nyheder.
Man må næsten håbe for Søren at han bliver reddet på målstregen af den akutte opsøgende distrikspsykiatri, og udstyret med en klar diagnose. Manden er rablende. Længere henne i interviewet henviser han direkte til kvinder og børn. Vi taler her om en af landets mest indflydelses-stærke mænd. I ledelsen for landets næststørste parti. Og over en dekade totalt styrende samfundsudviklingen. Bombe mødre og børn….Fik i den drenge ude på kasernerne: Måske vi præventivt kan bure Søren inde allerede nu. Dommen vil være klar: krigsforbryder !
Jeg bilder mig selv ind, at jeg er nogenlunde velorienteret om politik, værdidebatter/etik, samfund og historie. Men de ryk der forsøges foretaget i disse dage heromkring…..der mener jeg ikke vi har været før som lille Danmark…..føj for Søren da også….

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.