Børnedomstol…………nej vel ?

Forslaget om en såkaldt BørneDOMstol er noget af den tarveligste falliterklæring overfor vores børn i mands minde. Der vil blive tildelt en forsvarer og der vil være en anklager. Barnet vil blive oplyst om, at det kun kan dømmes for det der kan bevises…..så jo mindre “Benjamin 12 år” indrømmer jo færre brandbiler* vil han blive idømt. Så meget for en pædagogisk kontaktflade der inviterer med tillid og åbenhed. Og, skal kammeraterne evt. indkaldes som vidner. Hvad vil man gøre hvis barnet ikke vil deltage…..politiafhente det ? Vil man afhøre venner …..
Forslaget vil bringe barndommen ind i en rå og kynisk sfære og skabe en terminologi omkring barndommen, som på ingen måde hører hjemme der……….i barndommen.
* nogen har foreslået afvaskning af brandbiler som straf/dom .

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.