Syrien – Irak

Gosh manner – vi er blevet hurtige på aftrækkeren – vi danskere – . Og måske knap så hurtige til at forstå hvilke ingredienser en konflikt tager næring af. Debatten op til beslutningen om at sende 7 styks F-16 af sted er ren pseudo. Den bærende ( eneste ) logik har hos alle parterne været ” vi følger USA “. Jeg har ikke noget specielt i mod USA; men i et lille demokratisk land er denne logik helt i hegnet. Jeg har ikke den store militære indsigt og knowhow, og Martin Lidegaard vil stensikkert kunne argumentere mig ned i sokkehøjde, men; hvorfor har man ikke forsøgt andre strategier først. Hvordan kan det ske at der flyder en stadig penge og våbenstrøm til IS. Hvem er det man ikke kan forhindre i at levere til IS. Hvad er det der gør at man ikke kan inddæmme IS på alle de parametre de nærer sig fra ? Hvordan kan man ikke indkapsle dem.
Og så er der spørgsmålet om hensyn og ansvar overfor civile ( så’noen som dig og mig og vores børn ) ???????

Dette indlæg blev udgivet i Anything goes. Bogmærk permalinket.