Intellektuel svindel

Her er tale om en gang intellektuel svindel. Man kører en årelang dehumanisering af en specifik befolkningsgruppe ( gæt hvilken ) ved at definere dem som “belastede” ( man mener i virkeligheden belastende ) . Når folk så er blevet møre ( læs belastet ) af dette definitionspres og faktisk føler sig “belastede”, konverterer og omdøber man dette pres og kalder det “social arv” . Denne sociale arv vil man så bryde ved at straffe de “belastede med arvesynden” på pengepungen. De skal nu straffes økonomisk for at være defineret som “belastede”.
Kunne man forstille sig at man greb i egen barm og eliminerede den belastning og arvesynd man videregiver ved at ophøre med disse stigmatiserende definitioner af mennesker. Og kunne man forestille sig at disse menneskers fravalg af institution til deres 1 – 2 årige børn faktisk er et modent, bevidst og naturligt valg. Og egentlig et ressourcestærkt standpunkt.

Baggrund – læs her

Dette indlæg blev udgivet i Samfund. Bogmærk permalinket.